V I P
Uka Komerc
December 20, 2017 3:27 am
Bookmark and Share
  • uka-Fabrika-1
  • fb173
  • uka4
  • logo-full-1
UKA Komerc është kompani familjare e themeluar në vitin 1991 në R.M. e cila kryesisht merret me prodhimin e produkteve të mishit, ku janë të angazhuar staf i kualifikuar në lëmin e industris ...
Telefon 02 20 57 700
Webfaqja Vizito faqen
Faqja në Facebook Vizito faqen
Lokacioni

Lokacioni

Uka Komerc

UKA Komerc është kompani familjare e themeluar në vitin 1991 në R.M.  e cila kryesisht merret me prodhimin e produkteve të mishit, ku janë të angazhuar staf i kualifikuar në lëmin e  industrisë së mishit.

Kompania prodhon një gamë të gjerë të produkteve prej mishit të pulës edhe të gjedhit, me rreth 50 produkte,me teknologjinë moderne dhe bashkëkohore.

Fabrika ndodhet në zonën ekologjike në Saraj-Shkup, zone e cila i përmbush te gjitha standardet e industrisë ushqimore.

Posedon standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe sigurisë së ushqimit (ISO 9001,HACCP, HALAL).

Veprimtaria jonë bazohet kryesisht në: Kualitet të lartë, higjienë dhe përkushtim ndaj konsumatorëve.

Misioni ynë

Kualiteti i lartë është prioriteti ynë, kompania UKA ka për synim ti përmbush te gjitha kërkesat e konsumatoreve me produkte të shëndetshme dhe me cilësi të lartë, si në tregun vendor ashtu edhe në atë ndërkombëtar.

Uka Komerc prodhon një gamë të gjerë të produkteve nga mishi i pulës dhe i gjedhit me standarde ndërkombëtare të cilësisë dhe sigurisë së ushqimit.(ISO 9001,HACCP, HALAL).

Komente

Më tepër detaje


Telefon 02 20 57 700
Webfaqja Vizito faqen
Faqja në Facebook Vizito faqen
Lokacioni

Lokacioni
Adresa rr. 1 PN, Ljubin – Saraj 1000 Shkup, Maqedoni
Kategorija
Fjalë kyçe  

Kontakto Kompanin Complete the fields below to contact this listing author.


BIZNESE TJERA